Ruim assortiment sokken van top merken!

Kniekousen kopen

Wie wil er nou niet kniekousen van een goede kwaliteit!

Sokken en Kniekousen in een webshop kopen is een niet alledaags karwei. Het aanbod is groot, kleuren zijn er genoeg en kwaliteiten nog zoveel meer. Waarom zou u dan bij Sokken-kopen.eu uw beenmode moeten kopen?

Kwaliteit kniekousen en meer

Kwaliteit is voor onze webshop in kniekousen erg belangrijk. Het beleid niet goed geld terug wordt streng bewaakt evenals de kwaliteiten die we inkopen bij onze leveranciers. Zowel katoenen kniekousen als kniekousen met wol verkopen we op de webshop. De verdeling is snel gemaakt er zijn heren kniekousen en kinder/dames kniekousen. De maten lopen van een klein voetje maatje 15/16 tot een grote heren maat 45/47. Ewers verkoopt in de kleinste maten prima kniekousen in diverse kleuren met een ingewerkte kuit zodat het afzakken van de kniekousen bij deze kleine beweeglijke beentjes verleden tijd zijn.

Kniekousen heren

Voor heren zijn er diverse kwaliteiten kniekousen in verschillende merken.

  • 24/7 thermo kniekousen voor heren. Deze kniekousen zorgen voor blijvend warme voeten.
  • Kunert kniekousen met wol erin. Mooie kniekousen die ook gedragen onder een pantalon kunnen worden.
  • Marc Marcs kniekousen van een stevige wol katoen melange met een dusdanige brede boord dat ze niet gaan knellen onder de knieholte.
  • Ewers thermo lite kniekousen voor het behoud van warme voeten in de winterdag. Ook goed om een sport mee te beoefenen zoals wandelen en skiën.

Kniekousen dames en kinderen

Voor de kinderen en dames zijn de kniekousen hetzelfde.

  • Ewers kniekousen in talloze kleuren die aansluiten op het modebeeld. Zowel effen als met een print erop of strepen erin gewerkt. Deze kniekousen bestaan uit een 80% katoenen kwaliteit met elasthan zodat de rek in de kniekousen blijft.
  • Kunert panty kniekousen in diverse dikte en kleuren maar ook kniekousen met een katoenen zool die daardoor comfortabel zijn in welke schoen dan ook.
  • Oroblu kniekousen eveneens in diverse dikte en kleuren met als spetterende aanbieding 40 denier kniekousen 2 paar voor maar € 6,00.
  • Marianne kniekousen van katoen maar dan een dunne kwaliteit zodat deze ook passen in een laars of een wat netter schoentje. Net wat steviger als panty kniekousen maar minders sterk als de gebruikelijke kniekousen.

Uiteraard moeten we opletten bij het kopen van kniekousen dat deze niet onder de knie af gaan knellen. Let bij de aankoop erop dat de kniekousen een relatief brede boord hebben aan de bovenzijde zodat de drukpunten verdeeld worden over een breder oppervlakte. Bekijk ons ruime assortiment aan kniekousen nu online en houd de dagaanbieding van 1Dagactie.nl in de gaten voor de grootste aanbiedingen.

Sokken aanbiedingen