Ruim assortiment sokken van top merken!

Kniekousen

Om een goed overzicht te krijgen van verschillende kniekousen kun je het beste bij verschillende webshops te rade gaan. Kniekousen kunnen aangeboden worden voor een aantrekkelijke prijs je koopt ze dan in een grotere hoeveelheid in verschillende kleuren of je gaat voor de kwalitatief betere kniekous en koopt deze dan per paar of per twee paar.

Kniekousen zijn er voor kinderen, dames en heren. Al vanaf maat 15 de babykniekous tot schoenmaat 49 zijn er kniekousen.

Panty kniekousen

Ook heren dragen kniekousen dit is vaak mooier om te zien dan een korte anklet onder hun design kostuum. De broek kruipt iets omhoog als je gaat zitten waardoor de korte sok zichtbaar is en dan een stukje been voordat de broek begint. Bij het dragen van kniekousen is dit probleem verholpen en ziet een man er verzorgt uit. Kniekousen heb je in verschillende kwaliteiten te beginnen met een panty kniekous.

Diverse dikte deniers zijn er in deze kniekousen te beginnen bij 10 denier en eindigen bij 80 denier en eventueel een dunne katoen panty kniekous. Maar ook voor de dames een panty kniekous met een katoenen zool zodat de kniekousen niet zo snel kapot gaan en je minder snel last hebt van zweetvoeten. Er zijn panty kniekousen met een smalle boord aan de kuiten, die eerder zullen knellen, en kniekousen met een brede elastische boord die de druk van de kniekousen bij de kuiten over een breder oppervlak verdelen.

Dames en kinder kniekousen

Kniekousen voor kinderen en dames zijn van katoenen kwaliteit met een mooie zacht afgewerkte rand aan de bovenzijde waardoor de kniekousen niet knellen. Vele kleuren zijn er in de kniekousen die overigens al beginnen bij de baby maatjes. Het verschil tussen de baby kniekousen en de kinder kniekousen is dat de baby kniekousen een ingebreide band hebben bij de enkels dan wordt er een bollere kuit ingebreid en daarna het bovenste boordje gebreid. Dit wordt expres bij de kniekousen voor baby´s gedaan omdat zij vaak dikkere kuitjes hebben en deze bolling dus nodig hebben.

Bovendien zakken de kniekousen bij deze breitechniek niet af. Het voordeel om baby´s kniekousen aan te geven is dat door de wrijving van de voetjes tegen elkaar de kniekousen niet uit zullen gaan omdat deze bij de enkels smaller zijn gebreid.

Heren kniekousen

Heren kniekousen zijn over het algemeen gemaakt van een wol katoen kwaliteit. Wol is voor de warmte en katoen is voor de sterkte van de kniekousen. Over het algemeen worden er niet veel kleuren gemaakt voor heren kniekousen, Zwart, donker blauw grijs, bruin en beige zijn toch de belangrijkste kleuren voor de heren kniekousen. De platte naad aan de tenen van de kniekousen zorgen ervoor dat deze door de speciale breitechniek die is toegepast niet voelbaar is aan de voeten als je schoenen aan hebt.

Kwaliteit

Verder zijn er nog kniekousen van een thermo kwaliteit. Deze kwaliteit gemaakt met een holle vezel garen zorgen ervoor dat je warme voeten en onderbenen blijft houden ondanks het koude winterweer. Dit zijn fijne kniekousen tijdens het beoefenen van de wintersport maar ook mensen die buiten werken hebben profijt van de warme kniekousen.

Sokken aanbiedingen