Ruim assortiment sokken van top merken!

Sokken kopen online

Sokken kopen online gaat heel makkelijk. U neemt uw schoenmaat en besteld daarop uw sokken online.

Maten

De maten van de sokken die lopen in meerdere maatseries tegelijk. Het begint al bij kleine maten 15-16,16-17, 17-18,18-19, 19-22, 23-26, 27-30, 31-34, 35-38, 39-42, 42-45, 45-47 en 47-49. Neem de maat van uw schoen en bekijk welke maat u nodig heeft. Sokken kopen online wordt zo wel erg makkelijk heeft u schoenmaat 45 bestel dan sokken in maat 45-47.

Neem geen maat kleiner 42-45 want sokken kunnen krimpen met wassen waardoor ze snel te klein zijn en er eerder gaten bij de tenen ontstaan. Belangrijk is ook voor het behoud van de sokken om de nagels van de tenen regelmatig te knippen en kort te houden zodat de sokken langer mee gaan.

Panty’s kopen online

Naast sokken kopen online kunnen de dames ook panty’s online kopen. In verschillende deniers en kleuren staan de panty’s online te wachten op u. Makkelijker kan het niet om vanuit de luie stoel panty’s te bestellen en thuis in ontvangst te nemen. Naast de panty’s zijn er ook hold up te koop en kniekousen in verschillende dikten. Het kleuren pallet is van de panty’s kniekousen en hold up enorm uitgebreid.

Assortiment sokken

Sokken kopen online heeft een breed assortiment in panty’s, sokken, maillots en kniekousen. Verschillende kleuren en materialen vullen het assortiment goed in. Voor de kinderen zijn er bij sokken kopen online kniekousen, sokken, maillots en slofsokken te koop. Voor de speciale aanbieding van de slofsokken doet het goed op sokken kopen online. Twee paar slof sokken voor nog geen tien euro is dan ook een leuke aanbieding bij sokken kopen online.

Maillots voor de meiden in vele verschillende kleuren van een prima katoen kwaliteit. Maillots die lang meegaan door de manier waarop ze gebreid zijn. Afgewerkt met een zachte brede tailleband. Sokken van deze zelfde katoen kwaliteit in vele kleuren vindt je voor de kids en dames bij sokken kopen online. Maar ook kniekousen van Ewers zijn populair bij sokken kopen online.

Door de bredere elastische band aan de bovenzijde van de sokken en kniekousen knellen de sokken en kniekousen niet bij de enkel of de kuit. Maar ook door de platte naad bij de tenen heb je geen last van het naadje wat zich daar bevindt.

Mannen sokken

Voor de mannen is het makkelijk sokken kopen online bij de afdeling herensokken. Of je nu een pak van 4 heren sokken wilt kopen in verschillende kleuren of los het maakt niet uit je vindt het allemaal op sokken kopen online. Katoenen sokken, sokken met badstof zolen, witte tennissokken, panty’s, kniekousen, maillots, thermo sokken en kniekousen ook wel gebruikt als ski kniekousen je kunt het zo gek niet bedenken of je vind het bij sokken kopen online.

Sokken aanbiedingen