Ruim assortiment sokken van top merken!

Sokken kopen

Sokken kopen doe je online snel en makkelijk!

Sokken kopen is een makkelijk item om in je luie stoel aan te schaffen. Of het nu om dames, heren of kinder sokken gaat bij sokken kopen gaat dit makkelijk en snel. Verschillende soorten sokken komen aan bod bij sokken kopen.nl

Sokken kopen voor heren

Heren sokken kopen makkelijke en snel. Maak je keus uit het ruime aanbod of je nu een wollen sok, katoenen sok of een thermolite sok wilt je kunt het allemaal vinden bij sokken kopen. Uiteraard zit er een verschil van kwaliteit tussen de bovengenoemde sokken .

  • Thermolite sokken zorgen voor een warme voet in de winter.
  • Wollen sokken zijn zacht om te dragen en nemen bijna geen vocht op.
  • Katoenen sokken zijn sterk hebben een langere levensduur.

Sokken kopen voor dames

Voor dames is de keus in sokken kopen groter als voor heren. Als vrouw kun je sokken aan van katoen, wol maar ook panty sokken worden goed ontvangen. Dit is ook wel het meest gekochte item in sokken voor vrouwen. Wanneer je denkt om een panty sok te kopen kun je deze in twee kwaliteiten aanschaffen.

  • Panty sokken in diverse deniers zoals 15, 20,40 en 70 denier.
  • sokken van een dunne katoen zodat deze wat steviger zijn dan de panty sokken .

 

Het grootste verschil in dames en heren sokken is het breien. De voet van heren sokken is breder als van dames sokken . Verder lopen de maten voor heren tot en met schoenmaat 49 terwijl deze bij dames en kinderen ophoud bij 42.

Sokken kopen doe je vaak als laatste aankoop van je outfit. Het moet je kleding compleet maken. Bij sokken kopen zit je daarom goed omdat je een ruime keuze hebt in diverse materialen maar ook merken. Zo bieden wij sokken aan als bundel 5 paar halen voor een aantrekkelijke prijs. Of het nu gaat om sport sokken of thermo sokken je vindt het allemaal bij sokken kopen.

Sokken kopen voor kinderen

Voor de kinderen is het assortiment bij sokken kopen enorm uitgebreid in allerlei kleuren. Maar ook de bekende slof sokken , de sokken met anti slip zool kom je veelvuldig tegen bij sokken kopen. Vaak ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. In een bundel van twee paar slof sokken voor maar € 7,95 je kunt dit nergens zo goedkoop vinden als bij sokken kopen.

Voor de kleinste maatjes hebben de baby en peuter sokjes een extra bandje ingebreid bij de enkels om afzakkende sokken te voorkomen. Ook al spartelt de kleine met de voetjes de sokken blijven aan de voetjes zitten door dit ingebreide stukje.

Zo zie je maar er zijn genoeg redenen om bij ons een aankoop te doen. Voor scherpe aanbiedingen kun je ook 1Dagactie.nl bezoeken.

Sokken aanbiedingen